Boek Met Vertrouwen : Wijziging en annulering
Heropening van de camping op 3 april 2023.
Camping Airotel dans le Pays Basque
Bar & Restaurant Bar & Restaurant
Reserveren

Het restaurant van het Baskenland op de camping

Kom aan boord van onze bar-restaurant in het Baskenland maatjes!

In het hart van onze camping in het Baskenland vindt u onze bar-restaurant, Le Filibuster, die heerlijke gerechten en verfrissingen aanbiedt. Het is open van 7 april tot 8 november 2022 en zal u heerlijk laten genieten op enkele minuten van uw kampeerplaats of uw stacaravan. Het restaurant bereidt gerechten met lokale producten en laat u zo kennismaken met de smaken van het Baskenland. U kunt ook eenvoudigere gerechten bestellen om mee te nemen als u wilt gaan picknicken of om van te genieten op uw standplaats of uw huuraccommodatie. Het restaurant serveert ook pizza.

Yo ho ho! Ontdek de formules van Le Filibuster

In ons restaurant in Saint Jean de Luz, kunt u zich laten verleiden door ons halfpension (minimum 2 nachten) met ontbijt + lunch of diner. Verwen uzelf met de gerechten met de chef-kok terwijl u volop geniet van uw tijd op de camping en in de omgeving van Saint Jean de Luz. (Volwassene: € 21 en kinderen -10 jaar: € 14.50). We kunnen de maaltijden ook rechtstreeks leveren aan uw huuraccommodatie (room service). Het eten wordt tot middernacht geserveerd! Dit is een uitstekende gelegenheid om uw leefritme te veranderen tijdens uw verblijf in het Baskenland.

Wij bieden ook speciale formules voor groepen, bruiloften en we maken lunchpakketten of brunches voor ieders smaak!

Laten we samen proosten aan de bar van de camping in het Baskenland!

In juli en augustus worden thema-avonden aangeboden door ons animatieteam. De sfeer van het restaurant wordt daarbij volledig omgetoverd voor één nacht! Tijdens uw verblijf op de camping in het Baskenland kunt u genieten van een drankje aan de bar met vrienden of familie om de vakantie te vieren! U kunt ook 's ochtends langskomen voor een heerlijk ontbijt

Kom proosten in de bar met een drankje!

Als u meer informatie wenst, neem dan contact met ons op via 05 59 24 49 44.

> Waar we staan <
Camping Itsas mendi

Quartier Acotz
115 chemin Duhartia
64500 SAINT JEAN DE LUZ
Nouvelle Aquitaine - France

Tél: +33 (0)5 59 26 56 50
E-mail: contact@itsas-mendi.com