Uw reservering voor 2023 met een gerust hart: Wijziging en annulering van uw verblijf
Heropening van de camping op 3 april 2023.
Camping Airotel dans le Pays Basque
Reserveren

4-sterren-diensten op de camping van Saint Jean de Luz

Zorgeloze dagen in Saint Jean de Luz

Maak u geen zorgen en geniet ten volle van uw verblijf op de 4-sterren camping in Saint Jean de Luz.

Diensten ter plaatse op de camping van Saint Jean de Luz

Camping Itsas Mendi biedt tal van diensten die u het leven makkelijker zullen maken tijdens uw verblijf in Saint Jean de Luz. Dankzij onze infrastructuur garanderen wij u het vooruitzicht van heerlijke maaltijden voor de volledige duur van uw verblijf. In het Baskenland vindt u in onze bar-restaurant Le Filibuster eenvoudige maaltijden en drankjes. Het is geopend van 03/04 tot 05/11/23. Het is mogelijk om tijdens uw verblijf te kiezen voor halfpension op de camping. Zo hoeft u minder tijd te besteden aan koken en heeft u meer tijd om te genieten van de omgeving. Wij denken ook aan de liefhebbers van wandelingen, trektochten en dagtochten. Op de camping kunt u ook afhaalmaaltijden krijgen. De camping is ook uitgerust met een supermarkt, open van 03/04 tot 05/11/23, om uw boodschappen te doen zonder dat u daarvoor naar Saint Jean de Luz moet, waar u alle winkels kunt vinden. Verwen uzelf met heerlijke typische lokale producten van het Baskenland en strandartikelen van de winkel op de camping.

Er zijn telefooncellen beschikbaar tijdens uw verblijf om u uit de nood te helpen. Het onthaal van de camping verwelkomt u en beantwoordt al uw vragen over de camping, maar ook over de niet te missen bezienswaardigheden van het Baskenland. Het onthaal is 7/7d open. Als u verbinding wilt maken met het internet, dan kunt u overal op de camping gebruik maken van ons wifi-netwerk. Als u niet beschikt over een computer, dan kunt u gebruik maken van een internetterminal die beschikbaar is voor € 3 voor 30 minuten.

Voor de kampeerders...

Wij denken natuurlijk ook aan onze natuurliefhebbers met onze groene percelen. Verspreid over de camping vindt u 5 zorgvuldig onderhouden toiletgebouwen. Tijdens het laagseizoen wordt één van deze blokken verwarmd. De toiletgebouwen zijn aangepast voor mensen met een beperkte mobiliteit en kinderen. Ouders vinden er ook babydouchecabines voor hun allerkleinsten. De wasserette van de camping is beschikbaar en klaar om uw wasgoed op te frissen. Ze is uitgerust met een wasmachine en een droger.

De ingang van onze camping heeft een automatische poort voor de veiligheid van iedereen. De campers kunnen gebruik maken van een service voor het legen van hun sanitair toilet en een kluis wanneer ze aankomen.

Als u vragen heeft over de verschillende diensten die worden aangeboden door de camping, kom dan langs bij het onthaal.

> Waar we staan <
Camping Itsas mendi

Quartier Acotz
115 chemin Duhartia
64500 SAINT JEAN DE LUZ
Nouvelle Aquitaine - France

Tél: +33 (0)5 59 26 56 50
E-mail: contact@itsas-mendi.com