Uw reservering voor 2023 met een gerust hart: Wijziging en annulering van uw verblijf
Geopend van 03/04 tot 05/11/2023
Camping Airotel dans le Pays Basque
Détendez-vous dans notre piscine
Venez découvrir le Pays Basque
Offrez-vous un instant de détente
Reserveren

Het Baskenland

De rijkdommen van het Baskenland in de buurt van de camping

In het Baskenland wordt uw zin voor avontuur gestimuleerd!

Ontdek de Baskische kust en ontwaak uw zin om te ontdekken. Vanuit sportief oogpunt heeft u eindeloze mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt van de camping. Maak kennis met de meest populaire watersport van het Baskenland in de surfclub, ga kijken naar indrukwekkende wedstrijden pelota, waarbij ook de chistera (de beroemde rieten mand waaruit de ballen worden afgeschoten) van de partij zal zijn. Er zijn ook nog heel wat andere activiteiten en uitstappen te ontdekken tijdens uw verblijf. Geniet van de geneugten van het raften, een tocht met de quad, of probeer het diepzeeduiken...

Vrijheid op de camping tussen de zee en de bergen

Ga naar camping Itsas Mendi om te genieten van een verblijfplaats in de buurt van de kust, op 400 meter van de fijne zandstranden. Op slechts 10 km van Biarritz en op 4 km van Saint Jean de Luz,, in het hart van het Baskenland en zijn dorpen nodigen wij u uit om bij ons uw vakantie door te brengen. Onze camping ligt midden in 9 hectare groen, waar u maximaal kunt u ontspannen. Terwijl u ontspant in uw gehuurde stacaravan of op uw kampeerplaats, bent u in de ideale positie om het Baskenland te verkennen.

Ontwaak al uw zintuigen, herontdek het plezier van de natuur en herbron u in het hart van het Baskenland...

In een uitzonderlijke omgeving, opent de 4-sterren camping Itsas Mendi de deuren naar een uniek historisch en cultureel erfgoed. Brute kracht en zachtheid, de zee en de bergen, alle ingrediënten zijn aanwezig om van uw verblijf een bron van geluk te maken.

Officiële sites van VVV-kantoren van Saint Jean de Luz in Hendaye
> Waar we staan <
Camping Itsas mendi

Quartier Acotz
115 chemin Duhartia
64500 SAINT JEAN DE LUZ
Nouvelle Aquitaine - France

Tél: +33 (0)5 59 26 56 50
E-mail: contact@itsas-mendi.com