Reserveringen voor 2024 zijn geopend
Opening van de camping van 22/03 tot 3/11/2024

Download de Camping-app!
> App Store
> Google Play
Camping Airotel dans le Pays Basque
Reserveren
Klantenzone

Verhuur Hoofdsectie staanplaatsen met elektriciteit

Hoofdsectie: kale staanplaatsen voor je camper, caravan, bestelwagen of tent.

Zoek je een staanplaats voor één nacht of voor je hele vakantie? Welkom op camping Itsas Mendi in Saint Jean de Luz! We heten je van harte welkom in ons park van 9 hectare met alle comfort van een 4-sterrencamping. Onze camping zal aan je verwachtingen voldoen met zijn verschillende faciliteiten en diensten.

Zodra je comfortabel geïnstalleerd bent op je groene staanplaats, kun je op pad om Baskenland en Saint Jean de Luz te ontdekken!

Je hebt toegang tot een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère en je kunt je voertuig op de staanplaats parkeren. (Voor nog meer gemak moet je een Europese adapter en een verlengsnoer van minstens 20 m meenemen).

Onze sanitaire voorzieningen worden meerdere keren per dag onderhouden en bestaan uit douches, toiletcabines en toiletten. Er is ook een cabine voor mensen met beperkte mobiliteit in de eerste wasruimte.

Beschikbaarheid

Bekijk beschikbaarheid en boek

3-6 personen
séjour mobil home quatre personnes familles landes location vacances landes deux personnes duo aquitaine vacances cinq personnes location vacances landes deux personnes duo aquitaine
> Waar we staan <
Camping Itsas mendi

Quartier Acotz
115 chemin Duhartia
64500 SAINT JEAN DE LUZ
Nouvelle Aquitaine - France

Tél: +33 (0)5 59 26 56 50
E-mail: contact@itsas-mendi.com