Reserveringen voor 2024 zijn geopend
Opening van de camping van 22/03 tot 3/11/2024

Download de Camping-app!
> App Store
> Google Play
Camping Airotel dans le Pays Basque
Reserveren

Aquatische ruimten

Terwijl de zuidelijke zon schijnt tijdens uw vakantie in Baskenland, beginnen de temperaturen al snel te stijgen, waardoor uw huid een geheel nieuwe kleur krijgt, die u uiteraard vooraf moet beschermen met zonnebrandcrème! Koel af in onze twee waterparken en geniet van een nieuwe zwemervaring die een geweldig alternatief voor de zee biedt tijdens uw verblijf op onze camping in Saint Jean de Luz.

Een waterparadijs voor het hele gezin.

Tijdens uw verblijf op camping Itsas Mendi kunt u genieten van twee waterparken waar u kunt genieten van spanning en plezier!

Een camping en twee watergebieden in Baskenland


Op een steenworp afstand van uw vakantieverblijf, of u nu op een staanplaats of in een stacaravan verblijft, breng uw zwemkleding (verplicht) en handdoek mee en begeef u naar deze ontspannen en vriendelijke attractie. De twee waterparken die onze camping in Baskenland voorstelt, zijn uitgerust met een overdekt, verwarmd "freestyle" zwembad, ideaal voor sportliefhebbers. U vindt er ook een jacuzzi, ideaal om te ontspannen. De glijbanen zijn gegarandeerd een genot voor kinderen en tieners. Of ze nu uit meerdere rijstroken bestaan ​​of met veel bochten, deze attracties en al het spetteren dat ze veroorzaken, zullen een constante bron van gelach en opwinding zijn tijdens uw verblijf aan de Baskische kust. Buiten zijn de gebieden rond de watergebieden bedekt met grasvelden waar kampeerders die willen ontspannen of bruin willen worden hun handdoeken kunnen neerleggen.

Het dragen van een badpak is VERPLICHT in de waterzones.

> Waar we staan <
Camping Itsas mendi

Quartier Acotz
115 chemin Duhartia
64500 SAINT JEAN DE LUZ
Nouvelle Aquitaine - France

Tél: +33 (0)5 59 26 56 50
E-mail: contact@itsas-mendi.com